k2 alpin

Wedding Expo

expozanți târg de nunți

Lista este în continuă actualizare

Descopera mai multe

Fiecare dintre acești expozanți aduce cu el pasiunea și creativitatea în domeniul organizării de nunți, oferind vizitatorilor oportunitatea de a descoperi cele mai noi tendințe și servicii personalizate pentru evenimente deosebite.

Centrul de Evenimente K2 Alpin, oferă o locație montană pitorească și modernă, ce promite să fie un cadru perfect pentru nunțile și evenimentele speciale. Cu cele 4 săli de evenimente și cele 6 spații expoziționale, oferind un spațiu total de peste 2000 de metri pătrați, K2 poate găzdui confortabil până la 2000 de participanți. Această versatilitate face spațiul potrivit atât pentru evenimente corporate, cât și pentru nunți de orice dimensiune, botezuri și alte ocazii speciale.

Închirierea spațiilor a demarat încă din sezonul de iarnă, iar cererea este una remarcabilă.Cu o istorie bogată și o abordare modernă, K2 Alpin este gazda unor evenimente memorabile. Primul târg de nunți "K2 Alpin Wedding Expo" promite să fie o experiență de neuitat, oferind inspirație și soluții pentru cei care visează la nunți și evenimente deosebite.

Pentru mai multe detalii despre târgul de nunți și pentru a vă înregistra ca expozant sau vizitator, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail weddingexpo@k2alpin.ro sau la numărul de telefon +40722362074.

Primul târg de nunți "K2 Alpin Wedding Expo" promite să fie o experiență de neuitat, oferind inspirație și soluții pentru cei care visează la nunți și evenimente deosebite.